Hostí chránime aj vďaka online check-inu

Hostí chránime aj vďaka online check-inu

Modernizujeme aj v týchto časoch. Po novom majú všetci naši hostia možnosť online check-inu z pohodlia domova a tak ušetria čas strávený v spoločných priestoroch recepcie.

Tiež vás nebaví čakať na recepcii, kým si recepčný opíše vaše údaje z občianskeho preukazu? A radi by ste sa chránili čo možno najviac pred vírusom? Po novom má každý hosť možnosť vyplniť všetky jeho údaje vopred online a tak ušetríte čas strávený na recepcii Fatrapark 2.

Náš recepčný systém vám pošle automaticky takúto výzvu e-mailom 7 dní pred príchodom, prípadne ak ste online check-in nevyplnili, tak sa vám 2 dni pred príchodom ešte pripomenie. Online check-in môžete jednoducho vyplniť z pohodlia domova alebo pokojne aj v aute po ceste k nám. 

Je to super vec aj v dnešných pandemických dňoch, kedy vďaka predčasnému online check-inu ušetríte čas strávený v spoločných priestoroch recepcie. Recepcia vám iba odovzdá kľúč a môžete ísť rovno do vášho apartmánu. Chránime tak vás aj nás.

Kto nestíha vyplniť online check-in alebo mu takáto možnosť nevyhovuje, samozrejme je tu stále možnosť zapísať vaše údaje aj "po starom" - na recepcii.

Taktiež môžete tento ušetrený čas využiť na ostatné otázky, ktoré vám radi na recepcii zodpovieme - odkiaľ si objednať v Ružomberku dobré jedlo, kam ísť v okolí Hrabova na prechádzku a pod.

© Copyright 2024 | Všetky práva vyhradené